Reklama

Fragmenty „Żółtego Przewodnika Gault & Millau Polska 2015”

Co tydzień na rp.pl będziemy prezentować kilka wartych uwagi restauracji z „Żółtego Przewodnika". Dziś kuchnia polska.

Aktualizacja: 16.07.2015 23:37 Publikacja: 16.07.2015 21:00

Fragmenty „Żółtego Przewodnika Gault & Millau Polska 2015”

Foto: 123RF

Dwór Sieraków
Szef kuchni Janusz Fic

Janusz Fic to szef z nie lada stażem. Zdobywał umiejętności i doświadczenie w najlepszych krakowskich restauracjach, by w połowie 2013 roku objąć we władanie kuchnię Dworu Sieraków.

Pozostało jeszcze 97% artykułu

Już za 19 zł miesięcznie przez rok

Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.

Subskrybuj i bądź na bieżąco!

Reklama
Kultura
Po publikacji „Rzeczpospolitej” znalazły się pieniądze na wydanie listów Chopina
Kultura
Artyści w misji kosmicznej śladem Sławosza Uznańskiego-Wiśniewskiego
Kultura
Jan Ołdakowski: Polacy byli w powstaniu razem
Kultura
Jesienne Targi Książki w Warszawie odwołane. Organizator podał powód
Kultura
Bill Viola w Toruniu: wystawa, która porusza duszę
Reklama
Reklama