Fragmenty „Żółtego Przewodnika Gault & Millau Polska 2015”

Co tydzień na rp.pl będziemy prezentować kilka wartych uwagi restauracji z „Żółtego Przewodnika". Dziś kuchnia polska.

Aktualizacja: 16.07.2015 23:37 Publikacja: 16.07.2015 21:00

Fragmenty „Żółtego Przewodnika Gault & Millau Polska 2015”

Foto: 123RF

Dwór Sieraków
Szef kuchni Janusz Fic

Janusz Fic to szef z nie lada stażem. Zdobywał umiejętności i doświadczenie w najlepszych krakowskich restauracjach, by w połowie 2013 roku objąć we władanie kuchnię Dworu Sieraków.

Pozostało jeszcze 97% artykułu

Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK

Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Kultura
Wystawa finalistów Young Design 2025 już otwarta
Kultura
Krakowska wystawa daje niepowtarzalną szansę poznania sztuki rumuńskiej
Kultura
Nie żyje Ewa Dałkowska. Aktorka miała 78 lat
Materiał Promocyjny
Bank Pekao nagrodzony w konkursie The Drum Awards for Marketing EMEA za działania w Fortnite
Kultura
„Rytuał”, czyli tajemnica Karkonoszy. Rozmowa z Wojciechem Chmielarzem