Fragmenty „Żółtego Przewodnika Gault & Millau Polska 2015”

Co tydzień na rp.pl będziemy prezentować kilka wartych uwagi restauracji z „Żółtego Przewodnika". Dziś kuchnia polska.

Aktualizacja: 16.07.2015 23:37 Publikacja: 16.07.2015 21:00

Fragmenty „Żółtego Przewodnika Gault & Millau Polska 2015”

Foto: 123RF

Dwór Sieraków
Szef kuchni Janusz Fic

Janusz Fic to szef z nie lada stażem. Zdobywał umiejętności i doświadczenie w najlepszych krakowskich restauracjach, by w połowie 2013 roku objąć we władanie kuchnię Dworu Sieraków.

Pozostało 97% artykułu
„Rzeczpospolita” najbardziej opiniotwórczym medium października!
Rzetelne informacje, pogłębione analizy, komentarze i opinie. Treści, które inspirują do myślenia. Oglądaj, czytaj, słuchaj.

Czytaj za 9 zł miesięcznie!
Kultura
Przemo Łukasik i Łukasz Zagała odebrali w Warszawie Nagrodę Honorowa SARP 2024
https://track.adform.net/adfserve/?bn=77855207;1x1inv=1;srctype=3;gdpr=${gdpr};gdpr_consent=${gdpr_consent_50};ord=[timestamp]
Kultura
Podcast „Komisja Kultury”: Muzeum otwarte - muzeum zamknięte, czyli trudne życie MSN
Kultura
Program kulturalny polskiej prezydencji w Radzie UE 2025
Kultura
Arcydzieła z muzeum w Kijowie po raz pierwszy w Polsce
Materiał Promocyjny
Bank Pekao wchodzi w świat gamingu ze swoją planszą w Fortnite
Kultura
Podcast „Komisja Kultury”: Seriale roku, rok seriali