Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 05.09.2017 20:53 Publikacja: 05.09.2017 20:53
Foto: Fotorzepa, Pio Piotr Guzik
Włodzimierz Bartkowski jest w firmie od samego początku, należał do współzałożycieli tego największego dziś polskiego producenta mięsa drobiowego. Cedrob obchodził w ubiegłym roku swoje ćwierćwiecze, dziś chwali się tym, że całkowicie zamknął swój cykl produkcji – mają stada rodzicielskie, brojlery, paszarnie, wylęgarnie, a wreszcie rzeźnie. To pozwala monitorować koszty na każdym etapie produkcji drobiu. Teraz ten sam proces firma chce powtórzyć w swojej spółce produkującej mięso wieprzowe – dwa lata temu Cedrob zainwestował w notowane na giełdzie Zakłady Mięsne Duda, po czym zmienił im nazwę na Gobarto. Ostatnio do grupy dołączyły ZM Silesia. Cedrob posiada też własne spółki w Niemczech i na Ukrainie.
W dynamicznie zmieniającej się rzeczywistości rynkowej przedsiębiorcy muszą umiejętnie zarządzać ryzykiem występ...
Wcześniejsze problemy z pozrywanymi łańcuchami dostaw, w połączeniu z obecnymi spadkami koniunktury w europejski...
70 proc. liderów jest zdania, że nowa rola działów HR polega na uwolnieniu w pełni ludzkiego potencjału. Sprzymi...
Już 92 proc. profesjonalistów HR wspiera się narzędziami automatyzującymi ich pracę, a ponad połowa wykorzystuje...
Lokalizacja, lokalizacja, lokalizacja – to trzy główne czynniki, które należy brać pod uwagę decydując się na inwestycję w mieszkanie – czy to z myślą o przechowaniu lub wzroście wartości, czy zwrocie z najmu.
Czy ESG może przyczynić się do pozyskania wartościowych pracowników oraz zwiększenia zaangażowania już zatrudnio...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas