Aktualizacja: 17.09.2025 21:08 Publikacja: 05.09.2025 14:00
Joanna Kasowska, Dyrektorka Jakości i Standardów Zarządzania Żywnością w Grupie Żabka
Foto: podcasty.rp.pl
Jak do startu systemu kaucyjnego przygotowuje się Żabka, o tym red. Aleksandra Ptak-Iglewska rozmawia w dzisiejszym magazynie w „Magazynie o biznesie” z Joanną Kasowską, dyrektor do spraw standardów jakości i ochrony klimatu w Żabce.
Produkty będziemy przypisywali spółkom według ich kompetencji – deklaruje szef PGZ.
Obniżając perspektywę ratingu, agencja Fitch powtórzyła argumenty dobrze już znane rynkowi.
Jak ceny złota zareagowały na zapowiedź obniżki stóp procentowych w USA? Jak ten rynek będzie się rozwijał do ko...
– Jeżeli mówimy, że poprzedni projekt ustawy o ROP zakończył się falą krytyki, to spodziewam się, że krytyka będ...
Dlaczego projekt ustawy regulującej rynek krypto budzi tak wielki opór branży?
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas