Beluga

Rosyjska i japońska sztuka kulinarna w jednej sali – rosyjski śledź, jesiotr, ucha, ale też japońska miso i wołowina Kobe

Publikacja: 07.02.2008 21:08

Beluga

Foto: Rzeczpospolita

pl. Trzech Krzyży 3, Śródmieście, tel. 022 584 71 01

e-mail: alegloria@alegloria.pl

strona internetowa: www.strefagourmet.pl

czynne: codz. 11-23

można płacić kartą

- kawior Osietra 140 zł

- ostrygi Rockefeller – zapiekane z szampanem i krewetkami 53 zł

- carski jesiotr na czarno ze śmietanką 86 zł

- Veuve Clicquot 329 zł/but. 0,75 l

rachunek: 608 zł

pl. Trzech Krzyży 3, Śródmieście, tel. 022 584 71 01

e-mail: alegloria@alegloria.pl

Wydarzenia
Bezczeszczono zwłoki w lasach katyńskich
https://track.adform.net/adfserve/?bn=77855207;1x1inv=1;srctype=3;gdpr=${gdpr};gdpr_consent=${gdpr_consent_50};ord=[timestamp]
Materiał Promocyjny
GoWork.pl - praca to nie wszystko, co ma nam do zaoferowania!
Wydarzenia
100 sztafet w Biegu po Nowe Życie ponownie dla donacji i transplantacji! 25. edycja pod patronatem honorowym Ministra Zdrowia Izabeli Leszczyny.
Wydarzenia
Marzyłem, aby nie przegrać
Materiał Promocyjny
Bank Pekao wchodzi w świat gamingu ze swoją planszą w Fortnite
Materiał Promocyjny
4 letnie festiwale dla fanów elektro i rapu - musisz tam być!