Aktualizacja: 06.09.2017 15:42 Publikacja: 06.09.2017 15:42
Foto: 123RF
Barry Callebaut informuje, że nową czekoladę stworzono na bazie ziaren rubinowego kakaowca. Nowy produkt ma charakteryzować się soczystym, owocowym, delikatnym smakiem.
Nowy rodzaj czekolady nazwano "Ruby" ("Rubin"), ze względu na jej charakterystyczny, czerwony odcień.
Przed nami niepowtarzalna Noc Muzeów 2025, którą świętować można w całej Polsce: w Warszawie, Krakowie, Poznaniu...
W CSW Znaki Czasu w Toruniu trwa wystawa „Nie pytaj o Polskę”. Przewodnikami są cytaty z polskich hitów, m.in. K...
Złotego Lwa na Biennale Architektury 2025 zdobył Pawilon Bahrajnu.
Wystawa „1945. Nie koniec, nie początek” w Muzeum POLIN w Warszawie powstała na 80. rocznicę zakończenia II wojn...
Choć trudno w to uwierzyć, prace tych światowych sław oraz dzieła kilkudziesięciu innych współczesnych artystów...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas