Reklama
Rozwiń
Reklama

GIS: Niebezpieczna bakteria w łososiu wędzonym

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne ws. wykrycia Listeria monocytogenes w jednej partii produktu pn. Łosoś wędzony na zimno sałatkowy, który można było kupić w sieci sklepów Intermarche.

Aktualizacja: 01.10.2020 11:23 Publikacja: 01.10.2020 09:49

GIS: Niebezpieczna bakteria w łososiu wędzonym

Foto: Adobe Stock

Chodzi o produkt marki Odyssee w opakowaniach 200 g. Producentem łososia jest Almar Sp. z o.o., z siedzibą w Gdyni o weterynaryjnym numerze identyfikacyjnym PL 22051801 WE. Żywność wyprodukowano dla SCA PR Sp. z o.o.

Produkt oznaczony jest numerem partii: 0909/1 i datą do spożycia do: 04.10.2020.

Pozostało jeszcze 83% artykułu

Dodatkowe -10% na BLACK WEEK

Kup roczną subskrypcję w promocji Black Week - duet idealny i korzystaj podwójnie!

Zyskujesz:

- Roczny dostęp do The New York Times, w tym do: News, Games, Cooking, Audio, Wirecutter i The Athletic.

- RP.PL — rzetelne i obiektywne źródło najważniejszych informacji z Polski i świata z dodatkową weekendową porcją błyskotliwych tekstów magazynu PLUS MINUS.

Reklama
Prawo w Polsce
Koniec niechcianych polowań? Co się zmieni w prawie łowieckim
Materiał Promocyjny
Twoja gwiazda bliżej niż myślisz — Mercedes Van ProCenter
Prawo w Polsce
Rozliczenia rządów PiS przez Waldemara Żurka. Przeważają negatywne oceny
Konsumenci
Frankowicze. Sąd nie zawsze związany stanowiskiem sądu odwoławczego
Spadki i darowizny
O ważności wydziedziczenia i zachowku. Jak napisać skuteczny testament?
Materiał Promocyjny
Cyberprzestępcy zwiększają skalę ataków na urządzenia końcowe – komputery i smartfony
Sądy i trybunały
Katarzyna Piotrowska: Warto wrócić do prac nad tablicami alimentacyjnymi
Reklama
Reklama
REKLAMA: automatycznie wyświetlimy artykuł za 15 sekund.
Reklama
Reklama