Wyzwaniem, przed którym stoi cała branża hotelowa, są niskie średnie ceny za pokój. Organizacja mistrzostw pozwala eksponować hotel jako idealne miejsce na wypoczynek dla klientów z sektora premium czy na potrzeby eventów biznesowych. Podsumowując, jakość usług na najwyższym poziomie musi być warta swojej ceny.
W skład tegorocznego jury weszły takie osobistości, jak Robert Sowa, Adam Chrząstowski i Adam Dmyterko. Ponadto, przewodniczącą jury VIP została Ewa Wachowicz. Dlaczego zdecydowali się Państwo na współpracę właśnie z nimi?
Każda ze wspomnianych osób posiada unikalne kulinarne umiejętności, olbrzymią wiedzę oraz wieloletnie doświadczenie. Współpraca z tak wybitnymi kucharzami jest zatem naturalnym krokiem w zakresie promocji mistrzostw oraz budowania pozytywnej atmosfery wokół wydarzenia. Wszyscy posiadają charyzmę oraz osobowość, ale przede wszystkim stanowili gwarancję, że zwycięzcy konkursu zostali wyłonieni przez prawdziwych znawców, a nie w sposób przypadkowy. Ma to na celu podniesienie poziomu samej rywalizacji, która w tym roku stała na bardzo wysokim poziomie.
Na czym polega wyjątkowość Hotelu Atut?
Czterogwiazdkowy Hotel Atut to przede wszystkim największe centrum konferencyjne w Wielkopolsce. Sale konferencyjne mogą pomieścić nawet 600 osób. Hotel jest położony nad malowniczym Jeziorem Licheńskim w Licheniu Starym w bezpośrednim sąsiedztwie największej bazyliki w Polsce. Gościom jest zapewniony nieograniczony dostęp do nowo wybudowanego basenu i kompleksu saun, a także do sali fitness i siłowni. Do dyspozycji są także duża chata grillowa, namiot na kameralne imprezy i hala namiotowa.
Jak może Pani podsumować tegoroczne mistrzostwa Polski w potrawach i kawiorze z jesiotra?