Reklama

Powrót jesiotra w najlepszej odsłonie

Mistrzostwa Polski w potrawach i kawiorze z jesiotra zakończyły się sukcesem zespołu reprezentującego Hotel Zamek Gniew. Rywalizacja ośmiu wyselekcjonowanych drużyn stała na bardzo wysokim poziomie, a organizatorzy zanotowali rekordową liczbę zgłoszeń. O samym konkursie oraz wyzwaniach, stojących przed branżą HoReCa rozmawiamy z Agatą Fludrą, organizatorem mistrzostw Polski w potrawach i kawiorze z jesiotra z ramienia Hotelu Atut****.

Publikacja: 17.03.2017 12:47

Powrót jesiotra w najlepszej odsłonie

Za nami III Mistrzostwa Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra. Czym Państwa konkurs różni się od innych konkursów podobnego typu?

Dążymy do tego, aby jesiotr powrócił na polskie stoły w swojej najlepszej odsłonie, budujemy świadomość nt. kawioru oraz pozytywną atmosferę wokół regionu konińskiego, który słynie z największych łowisk tej królewskiej ryby w Polsce. Ponadto, jest to jedyne w skali całego kraju wydarzenie tego typu.

Pozostało jeszcze 87% artykułu

Już za 19 zł miesięcznie przez rok

Jak zmienia się świat i Polska. Jak wygląda nowa rzeczywistość polityczna po wyborach prezydenckich. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.

Czytaj, to co ważne.

Reklama
Kultura
Festiwal Warszawa Singera, czyli dlaczego Hollywood nie jest dzielnicą stolicy
Kultura
Tajemniczy Pietras oszukał nowojorską Metropolitan na 15 mln dolarów
Kultura
1 procent od smartfona dla twórców, wykonawców i producentów
Patronat Rzeczpospolitej
„Biały Kruk” – trwa nabór do konkursu dla dziennikarzy mediów lokalnych
Kultura
Unikatowa kolekcja oraz sposoby jej widzenia
Reklama
Reklama