Już za 19 zł miesięcznie przez rok
Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 17.12.2020 19:19 Publikacja: 17.12.2020 19:19
Foto: Adobe Stock
Kontrola i badania Państwowej Inspekcji Sanitarnej wykazały niebezpieczną bakterię zarówno na powierzchni skorupek oraz w treści jaj.
Chodzi o produkt pn. "Jaja kurze ściółkowe" z terminem przydatności do spożycia 21.12.2020 r. Zakwestionowana partia produktu nosi numer: 21.12.2020.O8. Na skorupkach natomiast widnieje kod: 2PL 14131317. Producentem jaj pozyskanych z Fermy Niosek Ząbkiewicz Sp. J. z Radzanowa jest spółka Polskie Fermy Grupa Producentów z Korfantowa. Zakład pakujący jaja oznaczony jest numerem PL 16075903.
Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Wakaty sędziowskie w Trybunale Konstytucyjnym należy niezwłocznie obsadzić – radzą konstytucjonaliści. Choć nie...
Mogą się zdarzyć sytuacje, które podważą umocowanie Karola Nawrockiego do pełnienia urzędu – mówi „Rz” prof. Mar...
Sejmowa Komisja Sprawiedliwości i Praw Człowieka po raz kolejny odroczyła pracę nad projektami zmian w prawie o...
MEN informuje, że jeśli szkoła omyłkowo wystawiła świadectwo na nieprawidłowym blankiecie lub użyła wzoru, który...
Młody zarabiający na etacie albo zleceniu może być zwolniony z PIT. Ale jeśli przekroczy limit dochodów, rodzic...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas