Deski mięs, syberyjskie pielmieni, żmudzkie cepeliny, lwowska zupa rybna. Spory wybór dziczyzny: gulasz z jelenia (45 zł), dzik z sosem z czarnej porzeczki (49 zł), comber sarni z sosem jałowcowym (49 zł). Na rodzinne biesiady można zamówić ucztę kresową podaną na gorącej patelni. Znajdziemy na niej wybór mięsiwa: wędzone żebro wieprzowe, bejcowaną karkówkę, polędwiczki wieprzowe, marynowane i pieczone piersi kurczaka. Wszystko to podane z kopytkami, ziemniakami opiekanymi oraz z kapustą zasmażaną i bukietem surówek (79 zł).
W soboty i niedziele w godz. 13-17 dziećmi opiekuje się clown lub bona – organizują oni gry, zabawy i konkursy. Również w niedziele dla dzieci na dużym ekranie wyświetlane są bajki. W menu dziecięcym rosół z makaronem, paluszki rybne, pierś kurza z frykami.
W gościńcu poza smaczną, domową kuchnią z mocnymi kresowymi akcentami jest muzyka na żywo. Dodatkowo na życzenie gości organizowane są przejazdy bryczką lub saniami, a także ogniska. Zajazd mieści się przy samym lesie. Siedzi się tu na ławach przy przykrytych koronkowymi obrusami szerokich stołach.
Na ścianach wiszą skóry niedźwiedzi, a w kominku płonie żywy ogień. Jako ozdoby służą koła od wozu, podkowy i stare tary do prania.
ul. Od Lasu 23 Konstancin-Jeziorna