ul. Zwycięzców 21, Saska Kępa, tel. 022 616 28 82
e-mail: restauracja@passepartout.pl
strona internetowa: www.passepartuot.pl
czynne: pon.-sob. 12-23, niedz. 12-22
można płacić kartą
Aktualizacja: 07.02.2008 15:45 Publikacja: 07.02.2008 15:45
Foto: Rzeczpospolita
ul. Zwycięzców 21, Saska Kępa, tel. 022 616 28 82
e-mail: restauracja@passepartout.pl
strona internetowa: www.passepartuot.pl
czynne: pon.-sob. 12-23, niedz. 12-22
można płacić kartą
pieczony kozi ser z suszonymi pomidorami, rodzynkami i orzeszkami pinii 21 zł
halibut świeżo wędzony dymem z drzewa wiśniowego z sosem maślano-cytrynowym 63 zł
rachunek: 84 zł
© Licencja na publikację
© ℗ Wszystkie prawa zastrzeżone
Źródło: Rzeczpospolita
ul. Zwycięzców 21, Saska Kępa, tel. 022 616 28 82
e-mail: restauracja@passepartout.pl
O czym dzisiaj rozmawialiśmy? Zapraszamy do obejrzenia najciekawszych fragmentów programu #RZECZo...
Wyobraź sobie ogród, który nie tylko wygląda pięknie, ale też staje się Twoją prywatną oazą spokoju. Miejsce, w...
Prezydentura Trumpa w czasie wojny w Ukrainie to dla Unii Europejskiej równanie z dwoma niewiadomymi. Pierwszy k...
Komentuje Tomasz Krzyżak z działu krajowego „Rzeczpospolitej”.
Serwis GoWork.pl to coś więcej niż tylko portal z ofertami pracy. Strona oferuje bowiem dużo szerszy zakres funk...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas