Reklama
Rozwiń
Reklama

Passe Partout

Knajpka urządzona z niezwykłym smakiem. Jest tu przytulnie i jednocześnie elegancko. Wyrafinowana kuchnia

Publikacja: 07.02.2008 15:45

Passe Partout

Foto: Rzeczpospolita

ul. Zwycięzców 21, Saska Kępa, tel. 022 616 28 82

e-mail: restauracja@passepartout.pl

strona internetowa: www.passepartuot.pl

czynne: pon.-sob. 12-23, niedz. 12-22

można płacić kartą

Reklama
Reklama

pieczony kozi ser z suszonymi pomidorami, rodzynkami i orzeszkami pinii 21 zł

halibut świeżo wędzony dymem z drzewa wiśniowego z sosem maślano-cytrynowym 63 zł

rachunek: 84 zł

ul. Zwycięzców 21, Saska Kępa, tel. 022 616 28 82

e-mail: restauracja@passepartout.pl

Reklama
Wydarzenia
Poznaliśmy nazwiska laureatów konkursu T-Mobile Voice Impact Award!
Materiał Promocyjny
Aneta Grzegorzewska, Gedeon Richter: Leki generyczne też mogą być innowacyjne
Wydarzenia
Totalizator Sportowy ma już 70 lat i nie zwalnia tempa
Polityka
Andrij Parubij: Nie wierzę w umowy z Władimirem Putinem
Materiał Promocyjny
Ubezpieczenie domu szyte na miarę – co warto do niego dodać?
Materiał Promocyjny
Osiedle Zdrój – zielona inwestycja w sercu Milanówka i… Polski
Reklama
Reklama
REKLAMA: automatycznie wyświetlimy artykuł za 15 sekund.
Reklama