Passe Partout

Knajpka urządzona z niezwykłym smakiem. Jest tu przytulnie i jednocześnie elegancko. Wyrafinowana kuchnia

Publikacja: 07.02.2008 15:45

Passe Partout

Foto: Rzeczpospolita

ul. Zwycięzców 21, Saska Kępa, tel. 022 616 28 82

e-mail: restauracja@passepartout.pl

strona internetowa: www.passepartuot.pl

czynne: pon.-sob. 12-23, niedz. 12-22

można płacić kartą

pieczony kozi ser z suszonymi pomidorami, rodzynkami i orzeszkami pinii 21 zł

halibut świeżo wędzony dymem z drzewa wiśniowego z sosem maślano-cytrynowym 63 zł

rachunek: 84 zł

ul. Zwycięzców 21, Saska Kępa, tel. 022 616 28 82

e-mail: restauracja@passepartout.pl

Wydarzenia
Bezczeszczono zwłoki w lasach katyńskich
https://track.adform.net/adfserve/?bn=77855207;1x1inv=1;srctype=3;gdpr=${gdpr};gdpr_consent=${gdpr_consent_50};ord=[timestamp]
Materiał Promocyjny
GoWork.pl - praca to nie wszystko, co ma nam do zaoferowania!
Wydarzenia
100 sztafet w Biegu po Nowe Życie ponownie dla donacji i transplantacji! 25. edycja pod patronatem honorowym Ministra Zdrowia Izabeli Leszczyny.
Wydarzenia
Marzyłem, aby nie przegrać
Materiał Promocyjny
Do 300 zł na święta dla rodziców i dzieci od Banku Pekao
Materiał Promocyjny
4 letnie festiwale dla fanów elektro i rapu - musisz tam być!