Tylko 9 zł z Płatnościami powtarzalnymi
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 22.02.2019 12:30 Publikacja: 22.02.2019 12:15
Remiza zyska nowe życie - zapowiada deweloper. - Choć charakter i detale przypominające o pierwotnej funkcji budynku będą zachowane, zostanie on przystosowany do funkcji gastronomicznej.
- Szukamy pasjonatów i doświadczonych gastronomów, którzy wspólnie z nami zamienią to historyczne miejsce w jedno z najmodniejszych na gastronomicznej mapie Trójmiasta - mówi Gerard Schuurman, dyrektor projektu Stoczni Cesarskiej. Inwestor jest zainteresowany konceptami łączącymi restaurację z barem, małą powierzchnią handlową i eventową.
Na terenie dawnego zakładu produkcyjnego Mifam przy ul. Królewskiej w podwarszawskim Milanówku Trei rozpoczyna p...
Kolejna platforma PRS w Polsce spienięża część mieszkań, oferując je nabywcom detalicznym. W sumie to 185 lokali...
W większości największych miast maj przyniósł duży wzrost sprzedaży nowych mieszkań. Na niektórych rynkach ofert...
Które budynki zdobyły tytuł ikony Real Estate Impactor w poprzednich latach? Jak potoczyły się ich historie? Zap...
Redakcja po raz dziewiąty wyróżniła projekty i przedsięwzięcia, które najlepiej wpisały się w ideę jakościowego,...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas