Nasze rozwiązania w znaczący sposób ograniczają straty żywności. W niektórych wypadkach o kilkanaście do kilkudziesięciu procent, co przekłada się na olbrzymie zmniejszenie śladu węglowego czy wodnego - mówi Andrzej Wolan, prezes Fresh Inset.
15 min. 54 sek.
Aktualizacja: 29.10.2025 15:50 Publikacja: 19.03.2025 09:44
Nasze rozwiązania w znaczący sposób ograniczają straty żywności. W niektórych wypadkach o kilkanaście do kilkudziesięciu procent, co przekłada się na olbrzymie zmniejszenie śladu węglowego czy wodnego - mówi Andrzej Wolan, prezes Fresh Inset.
© Licencja na publikację
© ℗ Wszystkie prawa zastrzeżone
Źródło: rp.pl
Nasze rozwiązania w znaczący sposób ograniczają straty żywności. W niektórych wypadkach o kilkanaście do kilkudziesięciu procent, co przekłada się na olbrzymie zmniejszenie śladu węglowego czy wodnego - mówi Andrzej Wolan, prezes Fresh Inset.
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas