Reklama
Rozwiń
Reklama

Ikea pracuje nad nową wegetariańską wersją słynnych klopsików

Niebawem w restauracjach sieci Ikea pojawi się nowa, zdrowsza wersja popularnych szwedzkich klopsików, oparta na białkach pochodzenia roślinnego.

Aktualizacja: 05.05.2019 07:38 Publikacja: 04.05.2019 15:10

Ikea pracuje nad nową wegetariańską wersją słynnych klopsików

Foto: Ikea

ala

Szwedzki gigant meblarski, znany również ze swojej sieci restauracji, postanowił wprowadzić kolejne zmiany w swojej gastronomicznej ofercie, by odpowiedzieć na zmieniające się potrzeby klientów. Dotychczas w menu Ikei bezdyskusyjnie królowały mięsne klopsiki, tradycyjnie podawane z sosem śmietanowym, purée ziemniaczanym i dżemem z borówek. Niebawem klienci będą mogli spróbować ich w innej, zdrowszej wersji. 

Czytaj także: Ikea ogłasza wielką akcję naprawczą po wypadkach z dziećmi 

Pozostało jeszcze 82% artykułu

Dodatkowe -10% na BLACK WEEK

Kup roczną subskrypcję w promocji Black Week - duet idealny i korzystaj podwójnie!

Zyskujesz:

- Roczny dostęp do The New York Times, w tym do: News, Games, Cooking, Audio, Wirecutter i The Athletic.

- RP.PL — rzetelne i obiektywne źródło najważniejszych informacji z Polski i świata z dodatkową weekendową porcją błyskotliwych tekstów magazynu PLUS MINUS.

Reklama
Biznes
HP w ciągu trzech lat zwolni około 6000 pracowników. Stawia na sztuczną inteligencję
Materiał Promocyjny
Twoja gwiazda bliżej niż myślisz — Mercedes Van ProCenter
Materiał Promocyjny
Monopol nie jest rozwiązaniem, tylko problemem
Biznes
Plan pokojowy Ukrainy, umowa Mercosur i spadek Polski w rankingu innowacji
Materiał Promocyjny
Cyberprzestępcy zwiększają skalę ataków na urządzenia końcowe – komputery i smartfony
Biznes
Gdańsk jest dla nas kluczowy
Reklama
Reklama
REKLAMA: automatycznie wyświetlimy artykuł za 15 sekund.
Reklama
Reklama