Już za 19 zł miesięcznie przez rok
Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Szwedzki gigant meblarski, znany również ze swojej sieci restauracji, postanowił wprowadzić kolejne zmiany w swojej gastronomicznej ofercie, by odpowiedzieć na zmieniające się potrzeby klientów. Dotychczas w menu Ikei bezdyskusyjnie królowały mięsne klopsiki, tradycyjnie podawane z sosem śmietanowym, purée ziemniaczanym i dżemem z borówek. Niebawem klienci będą mogli spróbować ich w innej, zdrowszej wersji.
Czytaj także: Ikea ogłasza wielką akcję naprawczą po wypadkach z dziećmi
Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Trump grozi 30 proc. cłami na towary z UE, Ryanair dogaduje się z Modlinem i zwiększa siatkę połączeń, a Bruksel...
KE chce drastycznie podnieść akcyzę na papierosy i wyroby tytoniowe, a częścią uzyskanych w ten sposób przez kra...
Truskawki, wprawdzie nie z kluskami i jogurtem, ale ze śmietaną można jeszcze na Wimbledonie kupić, ale kibice ż...
Finansowanie dla polskich start-upów gwałtownie spada. W Rzymie państwa europejskie ustalają szczegóły odbudowy...
Do 22,5 zł rosły notowania Pepco Group na otwarciu czwartkowej sesji w reakcji na wyniki i plany handlowego prze...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas