Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 27.12.2020 22:36 Publikacja: 27.12.2020 22:36
Foto: Adobe stock
Z początku wielu Polaków zdecydowało się na zdrowe menu, regularne gotowanie i maksymalnie zdrowy tryb życia, ale dość szybko straciliśmy entuzjazm. Boom na organiczną żywność, restrykcyjne diety i pracę nad własnym ciałem wywołany był potrzebą odzyskania kontroli w sytuacji, która od nas nie zależy.
Nieregularny tryb życia, zmiana godzin snu zdecydowanie zmieniły tryb posiłków na niekontrolowany Niektórzy potraktowali przekąski jako ucieczkę przed nudą, dla innych "comfort food" był sposobem na odwrócenie uwagi od stresu i lęku. W obu tych grupach jedzenie stało się ważnym elementem radzenia sobie z nową, trudną sytuacją.
Zmiany zakładają poszerzenie listy refundacyjnej o szereg leków stosowanych w terapii onkologicznej i innych, w...
Pacjentki z wysokim ryzykiem nawrotu powinny mieć szansę na leczenie mniej toksycznymi metodami – mówi prof. dr...
Prezydent Stanów Zjednoczonych chce obniżyć ceny leków dla Amerykanów nawet o 90 proc. Zapowiada też sankcje wob...
Potrzebny jest jeden ośrodek, który skoordynowałby działania różnych ministerstw i instytucji.
Polski bank z wyróżnieniem w kategorii Metaverse. Międzynarodowe jury doceniło innowacyjną kampanię Pekao dla młodych klientów.
Chorobę otyłościową coraz częściej można dziś leczyć i leczy się farmakologicznie. Problem w tym, że wykorzystyw...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas