Polskie mięso bliżej Iranu

Na ten rynek trafiają już nasze słodycze i napoje. Teraz czas na wołowinę, drób i jabłka.

Publikacja: 20.07.2015 22:00

Eksportem do Iranu zainteresowanych jest kilkanaście polskich zakładów mięsnych.

Eksportem do Iranu zainteresowanych jest kilkanaście polskich zakładów mięsnych.

Foto: Fotorzepa, Janusz Ostalowski Janusz Ostalowski

Artykuł dostępny tylko dla e-prenumeratorów "Rzeczpospolitej"

Oferta promocyjna
dostęp do treści rp.pl już od 9,90 zł za pierwszy miesiąc!

Wybierz najkorzystniejszą ofertę i zyskaj dostęp do najważniejszych tekstów rp.pl z sekcji: Wydarzenia, Ekonomia, Prawo, Plus Minus; w tym ekskluzywnych tekstów publikowanych wyłącznie na rp.pl.

Dostęp do treści rp.pl - pakiet podstawowy nie zawiera wydania elektronicznego „Rzeczpospolitej”, archiwum tekstów, treści pochodzących z tygodników prawnych, aplikacji mobilnej i dodatków dla prenumeratorów.

Kraj
Jest najdrożej w XXI wieku. „Mówisz inflacja, myślisz Glapiński. I odwrotnie”
Dane gospodarcze
Rekordowa inflacja w listopadzie. GUS podał dane
Praca
Młodych Polaków kusi praca za granicą. Słaby złoty nasila trend
Biznes
Polskie meble sprzedają się coraz lepiej. Ten rok przebije oczekiwania
Materiał Promocyjny
Ogromna moc wiąże się z dużą wydajnością
Biznes
Sprzedaż sprzętu elektronicznego mocno hamuje
Biznes
Zyski gigantów to możliwe problemy z węglem