Tylko 19 zł miesięcznie przez cały rok.
Bądź na bieżąco. Czytaj sprawdzone treści od Rzeczpospolitej. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.
Treści, którym możesz zaufać.
Aktualizacja: 21.04.2016 22:59 Publikacja: 21.04.2016 18:44
Foto: 123RF
Na świecie wielcy gotują razem, a bywa, że zamieniają się na pewien czas restauracjami. Cel jest zawsze ten sam: smak i zabawa. A do tego rozrywka dla gości plus wymiana wiedzy i doświadczeń szefów.
Moda ta dotarła także do nas, urozmaicając krajobraz kulinarny i jednocząc środowisko szefów. Mało chwil cieszy tak bardzo jak obserwowanie kipiącej energii zespołu gotującego razem i prześcigającego się w pomysłach. Także lądujące na talerzach efekty współpracy radują oczy i podniebienia. Łowcom niepowtarzalnych doznań mogą sprawić szczególną przyjemność.
Bądź na bieżąco. Czytaj sprawdzone treści od Rzeczpospolitej. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.
Treści, którym możesz zaufać.
- Poprzez śmiech i absurd także można dochodzić do metafizycznych pytań - mówi dyrektorka Muzeum Narodowego w Wa...
W Kopenhadze, stolicy designu, ogłoszono czterech zwycięzców prestiżowej nagrody. Polski okap kuchenny Mono Ciar...
„Starsze miasto" to tytuł wystawy, którą już od piątku będzie można oglądać w Muzeum Woli w Warszawie. Ekspozycj...
Z udziałem Józefa Wilkonia, przyjaciela Olgi Siemaszko, która ilustrowała książki dla dzieci, Konwickiego, Iwasz...
Książka „Kocham, Freddie. Sekretne życie i miłość Freddiego Mercury’ego" oparta na intymnych dziennikach muzyka...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas