Powrót jesiotra w najlepszej odsłonie

Mistrzostwa Polski w potrawach i kawiorze z jesiotra zakończyły się sukcesem zespołu reprezentującego Hotel Zamek Gniew. Rywalizacja ośmiu wyselekcjonowanych drużyn stała na bardzo wysokim poziomie, a organizatorzy zanotowali rekordową liczbę zgłoszeń. O samym konkursie oraz wyzwaniach, stojących przed branżą HoReCa rozmawiamy z Agatą Fludrą, organizatorem mistrzostw Polski w potrawach i kawiorze z jesiotra z ramienia Hotelu Atut****.

Publikacja: 17.03.2017 12:47

Powrót jesiotra w najlepszej odsłonie

Za nami III Mistrzostwa Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra. Czym Państwa konkurs różni się od innych konkursów podobnego typu?

Dążymy do tego, aby jesiotr powrócił na polskie stoły w swojej najlepszej odsłonie, budujemy świadomość nt. kawioru oraz pozytywną atmosferę wokół regionu konińskiego, który słynie z największych łowisk tej królewskiej ryby w Polsce. Ponadto, jest to jedyne w skali całego kraju wydarzenie tego typu.

Pozostało jeszcze 87% artykułu

Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK

Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Kultura
Wystawa finalistów Young Design 2025 już otwarta
Kultura
Krakowska wystawa daje niepowtarzalną szansę poznania sztuki rumuńskiej
Kultura
Nie żyje Ewa Dałkowska. Aktorka miała 78 lat
Materiał Promocyjny
Bank Pekao nagrodzony w konkursie The Drum Awards for Marketing EMEA za działania w Fortnite
Kultura
„Rytuał”, czyli tajemnica Karkonoszy. Rozmowa z Wojciechem Chmielarzem