Krzysztofa Kuczyńskiego pytaliśmy o to, czy należy zliberalizować dostęp do broni w Polsce.
Michała Kibila pytaliśmy o to, czy Uber w Polsce działa zgodnie z prawem.
Aktualizacja: 30.11.2016 07:57 Publikacja: 30.11.2016 07:57
Krzysztofa Kuczyńskiego pytaliśmy o to, czy należy zliberalizować dostęp do broni w Polsce.
Michała Kibila pytaliśmy o to, czy Uber w Polsce działa zgodnie z prawem.
Marek Domagalski mówił o wyborze kandydatów na nowego prezesa TK.
© Licencja na publikację
© ℗ Wszystkie prawa zastrzeżone
Źródło: tv.rp.pl
Krzysztofa Kuczyńskiego pytaliśmy o to, czy należy zliberalizować dostęp do broni w Polsce.
Michała Kibila pytaliśmy o to, czy Uber w Polsce działa zgodnie z prawem.
O czym dzisiaj rozmawialiśmy? Zapraszamy do obejrzenia najciekawszych fragmentów programu #RZECZo...
Gdy pędziliśmy na miejsce katastrofy, dowiedzieliśmy się, że z maszyny nie ma co zbierać
Polski eksport rośnie w siłę! W 2022 roku jego wartość po raz pierwszy przekroczyła granicę 300 mld euro, osiągając 343,8 mld euro, czyli 1607 mld złotych. Tak dobry wynik to zasługa trafnych strategii polskich przedsiębiorców. Wielu spośród nich uczestniczyło w programach Ministerstwa Rozwoju i Technologii. Wsparcie dla polskich eksporterów jest kontynuowane i powinno przynieść kolejne sukcesy.
Polskie firmy potrafią doskonale radzić sobie na rynkach zagranicznych. Doskonałym tego dowodem są wyniki ubiegłorocznego eksportu, którego wartość wyniosła rekordowe 343,8 mln euro. Nasza gospodarka ma szansę na kolejne sukcesy, co dotyczy również małych i średnich przedsiębiorstw. Do rozwoju biznesu za granicą potrzebują one nie tylko strategii i kapitału, ale również rozpoznawalności. Właśnie na tym skupiają się programy promujące polski eksport, realizowane między innymi przez Ministerstwo Rozwoju i Technologii. Jakie możliwości otwierają się przed polskimi eksporterami?
Zrazy z gęsi, kacze udo z kluskami śląskimi, rolada wołowa, krem z pieczonej gęsi, serniki, szarlotki i bezy – to tylko niektóre dania, jakie przygotowały restauracje w całym kraju na Tydzień Kuchni Polskiej.
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas