Dostęp na ROK tylko za 79zł z Płatnościami powtarzalnymi BLIK
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Aktualizacja: 21.03.2016 13:08 Publikacja: 21.03.2016 12:33
Foto: Bloomberg
- W 2015 roku ubitych zostało w naszym kraju ponad 1 mld sztuk drobiu. To absolutny rekord – mówi Rajmund Paczkowski, prezes Krajowej Rady Drobiarstwa – Izba Gospodarcza.
W 2014 r. liczba ta przekraczała nieco 900 mln sztuk. Produkcja mięsa, licząc w tonach, zwiększyła się rok do roku o 10 proc. , do ok. 2,3 mln ton.
Wartość kawy sprzedanej w sklepach sięga już 7,7 mld zł rocznie, co oznacza wzrost o 700 mln zł w zaledwie dwa l...
To nie „wroga propaganda”, tylko oficjalne dane Moskwy: w Rosji rozpędza się kryzys żywnościowy. Załamała się pr...
Wśród najmłodszych dorosłych, czyli osób w wieku 18-25 lat, jedynie mniej niż co piąty wcale nie pije alkoholu....
Unilever zagwarantował załodze działu lodów (34 marki, m.in. Algida, Magnum, Wall's) w Europie i Wielkiej Brytan...
Lubiana przez klientów Starbucksa tradycja podawania przy ladzie własnego imienia, które zostaje następnie zapis...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas